Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Vitamin D

Čini kosu elastičnom i sprječava tanjenje vlasi te stimulira rast kose. Koriste ga folikule dlake, gdje kosa zapravo započinje ciklus rasta. Ako ne unosite dovoljne količine ovog vitamina, rast kose se može potpuno zaustaviti.

Vitamin D pomaže tijelu da održava optimalnu razinu kalcija. Odličan izvor vitamina D i kalcija je mlijeko. Gotovo svako punomasno mlijeko sadržava dodatni vitamin D, a ponajviše ga ima u rižinom mlijeku, sojinom mlijeku i prirodnom soku od naranče.

Brojni stručnjaci za ljepotu i wellnes ističu važnost vitamina D u obnavljanju kose. Vitamin D je važan hranjivi sastojak koji je ključan za naše zdravlje. Također on je nezamjenljiv kada je ljepota naše kože i kose u pitanju. Na stimulaciju rasta kose vitamin D za kosu utječe kroz folikule.

Može doći do potpunog prestanka rasta ili  će se on usporiti, ukoliko ga u folikulama nema u dovoljnim količinama. Stoga, poželjno je osim unosom dovoljne količine vitamina D u organizam putem raznolike prehrane, kosi dati dodatan boost i s preparatima koji ga sadržavaju, a to su:

Ponuda svih proizvoda: https://shop.nicole-nicole.hr/