Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Barber’s

 

Naša briga o muškim klijentima zapravo traje oduvijek, no nedavno smo to podigli na novu razinu! Sada je stvoren kutak samo za muškarce, za vaš mir i gdje imate poseban tretman. Dragi naši muškarci, odvojite vrijeme samo za sebe u našoj brijačnici! 

 

Muško šišanje

Što znači muško šišanje?

Muškarci danas mogu slobodno reći da nisu više zapostavljeni. I sami traže više, a mi smo spremni odgovoriti na sve njihove zahtjeve. Počevši od savjetovanja kod odabira modela frizure, razgovora o raznim tehnikama šišanja, načinu i brzini rasta kose, pa do upotrebe šampona i još mnogo toga. Pristupamo vam individualno. Na konzultacijama prije samog šišanja definiramo tip frizure kako bi bili sigurni da ćete dobiti ono što želite, jer to je vaša glava i frizura koja ju krasi. Možemo reći da nas frizura određuje pa tako, ovisno o tome kakav ste tip osobe, zajedno odlučujemo prije nego se primimo škara i mašinica.  

U ponudi imamo razne preparate koji nam pomažu kod modeliranja frizure. To su trajna ravnanja, bojanja, minivali koji su sada tu i za muškarce. Također, uz šišanje i razne specijalne tretmane za problematična vlasišta, nudimo i brijanje, te uređivanje brade. Nakon brijanja, a i inače, preporučujemo tretman kisikom koji je odličan za oporavljanje i omekšavanje kože, likvidiranja suhoće lica, a svojim anti-bakterijskim djelovanjem sprječava moguće upalne procese na licu (poput prištića i iritacija nakon brijanja). 

 

Bojanje

Ako se odlučite za bojanje zbog toga što više ne želite sijedu kosu, ali želite da izgleda prirodno baš kao nekada, tu smo za vas okruženi najboljim prirodnim bojama i preparatima. Među vama su i neki još odvažniji, koji se odlučuju za drugu boju kose iz jednostavne želje za promjenom. U tom slučaju pramenovi ili preljev mogu promijeniti boju vaše kose te vam tako omogućiti brzu i prirodnu promjenu stila uz osvježen izgled. 

 

 

BRIJANJE I UREĐIVANJE BRADE

Zašto brijanje s britvom?

TRAJNO RAVNANJE I MINIVAL

Kosa vam neuredno stoji, strši, previše se kovrča ili pak želite val u kosi?

STYLING

Kako naći pravi i dobiti željeni oblik, bez masnoće i težine u kosi? Želite sjajan ili mat izgled, proizvod koji će ukrotiti kosu i držati ju strogom ili pak želite imati pokret u kosi? Mi vam možemo pomoći u pronalasku najboljeg mogućeg proizvoda za vašu frizuru!

THREADING OBRVA I TRETMAN KISIKOM

Kako bi upotpunili našu ponudu uz šišanje, brijanje i uređivanje brade također možete urediti i obrve te napraviti tretman lica kisikom.

Usluga Cijena
Šišanje/ Fade 120 kn 80 – 100 kn
Brijanje 70-90 kn
Brijanje + kisik lica (paket) 130 kn
Kisik lica 70 kn
Trajno ravnanje kose (kratka do poluduga) 80 – 100 kn
Minival (kratka do poluduga) 130 – 150 kn
Bojanje kose 90 kn
Bojanje kose sa šišanjem 180 kn