Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

O nama

Frizerski salon Nicole-Nicole već je više od 15 godina mjesto gdje svaka žena, ali i muškarac pronađe nešto za sebe. Osim klasičnih usluga šišanja, bojanja, modeliranja frizura, već duže vrijeme je i puno više od toga. Ovdje se možete našminkati za posebne prigode vrhunskom kozmetikom, a osim prepuštanja u ruke naših vizažista, brinemo o dubinskoj njezi vaše kose, ali i lica. Nudimo jedinstvene i vrlo efikasne tretmane kisikom za lice, koji brišu umor i vraćaju vlagu i sjaj vašoj koži.

Salon je orijentiran i na mušku klijentelu, te od nedavno ima poseban kutak za sve muškarce koji drže do svog izgleda. Osim njege i brige o kosi, od sada u našem barber dijelu salona pružamo i uslugu brijanja.

Nismo zaboravili ni najmlađe! Nicole-Nicole je family-friendly salon tako da će se i sva dječica u našem salonu lijepo opustiti, zabaviti, i što je najvažnije izaći uredno ošišani i sređeni!

Osim navedenih usluga koje možete potražiti u salonu, uz naravno razne prigodne akcije i pogodnosti ukoliko ste naš redoviti klijent, ovdje potražite i idealne preparate, prilagođene baš vašoj kosi. Opremite se najboljim proizvodima na tržištu, naravno uz korisne savjete naših stručnjaka. Pobrinite se da i kod kuće svoju kosu tretirate onako kako ona zaslužuje. 

Posvetite vrijeme sebi i svojem izgledu, ali i zdravlju kose jer jedno bez drugog ne ide! Tu smo za vas!

Kažu da je potrebno da se ovdje malo predstavim. Kad sam pitala svoje suradnike zašto, rekli su mi zato jer sam posebna i da nudim nešto što nisu vidjeli kod drugih. Nisam znala da me tako doživljavaju, samu sebe ne promatram na taj način, no evo ponukana Aninim nagovorom, u nastavku donosim nekoliko redaka o meni.

 

Uz frizuru i šminka - za posebne prigode obavite sve na jednom mjestu!

Family-friendly salon, mjesto za cijelu obitelj!

Dok vam na kosi stoji boja/maska, napravite tretman lica kisikom!

Više

Organic proizvodi za kosu...

Više

 

Mislim da smo svi mi posebni, zaista smo svi jedinstveni, različiti, svatko na svoj način. Mislim da ne privlačim “zločeste ljude” jer mislim zapravo da oni i ne postoje. Mislim da smo svi mi samo ponekad tužni ili umorni, pa možda tad loše, zapravo neprimjereno, reagiramo u određenim situacijama. Ja nekako volim život, volim ljude i sve koji mi uđu u život, salon….I to je sve! To nastojim i pokazati kroz moj rad s ljudima, iz ljubavi pružam sve što znam i nadam se da ljudi to prepoznaju.

Uz malo edukacije, malo spretnosti, oštre škare i dobru boju, kist, prava se čuda rade na kosi. Ta čuda radimo svaki dan, opuštamo vas i iscjeljujemo od umora i vreve koja vas svakodnevno iscrpljuje. Trudimo se da onaj trenutak kada uđete u salon bude samo vaš, trenutak opuštanja i uživanja punim plućima.

Veseli me svaki vaš dolazak, razgovor ili samo zajedničko uživanje u tišini dok mi brinemo o vašem izgledu, ali i unutarnjem osjećaju ugode u atmosferi salona.

Tu sam uvijek zbog vas, pitajte, zovite, dođite nam, ako ništa, barem ćemo popiti čaj 🙂 

Vaša Nikolina

‘Nicole Nicole’ otvoren je 2001. godine. Od samog početka frizeri ovog salona educiraju se na najboljim frizerskim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Zahvaljujući predavanjima vrhunskih stručnjaka, frizeri salona ‘Nicole, Nicole’ uvijek iznova proširuju znanja te prate najnovije trendove mode i struke.

U salonu rade frizeri koji svojim vještinama te s apsolutno najboljim preparatima na tržištu rade vrhunske frizure te svoje klijente čine doslovno ovisnim o njihovim uslugama! Pratite s nama nove trendove, a pritom zadržite svoju osobnost jer to je ono što vas čini posebnima. Kosa da bi bila što ljepša treba redovnu i pravilnu njegu. Naši frizeri razumiju kosu, a vrhunski preparati nam daju izvrsne rezultate – zdravu, sjajnu i čvrstu kosu! Svaka kosa je posebna i jedinstvena i govori puno toga o nama samima. Prepustite brigu o vašoj kosi timu salona ‘Nicole Nicole’ i naučite kako da se o njoj brinete i kod svoje kuće! 

Naša priča

Kutak za opuštanje

 

Zašto je važno piti čaj

Stigli su pomalo tmurni i hladni dani, potrebno nam je nešto da nas ugrije. Možda da izaberete neku toplu boju ...Pročitaj Više

Kako potaknuti sretne misli?

Sigurno ste svi već čuli kako je um povezan s tijelom. Rezultati mnogobrojnih provedenih studija jasno ukazuju na povezanost negativnih ...Pročitaj Više

Optimizam

Kada čovjek dotakne dno, obično se preda, zastaje i tako pasivan, ukočen od svoje ogorčenosti i poraza, ostane na dnu ...Pročitaj Više

U ZDRAVOM TJELU ZDRAV DUH!

Da bi mogli brinuti o Vama I Vašoj kosi potrebna je briga I o našem vlastitom tjelu I zdravlju, pa tako sada vježbamo da bi naša kralježnica podnjela višesatno stajanje.

Prije joga, a sada FITNES važno je samo osvjestiti da je vježba I druženje jednako tako važna 🙂

Prije smo odlučili organizirati satove Kundalini yoge baš tu u našem salonu zato što je yoga, kao i bilo koji drugi oblik vježbanja, dobar za naš duh i tijelo i svi oni oni koji vježbaju to znaju. Ovo je ujedno prilika da se svi oni koji se do sada nisu susreli s bilo kojom vrstom yoge, osvijeste o važnosti brige o našem tijelu. I to baš tu, kod nas u Nicole – Nicole.

Sve je to naravno povezano s našom kosom. Naime, ona će biti zdrava i lijepa ako smo i mi zdravi. Nedostatak vitamina i minerala često rezultira usporenim rastom ili opadanjem kose, te nerijetko ostavlja trag i na našu kožu i nokte. Ako brinemo o prehrani i unosu vitamina i minerala u tijelo, razmišljamo pozitivno, vježbamo i tretiramo našu kosu kvalitetnim proizvodima, osigurat ćemo joj njegu s svih strana, i iznutra i izvana.

Za potpuni preporod iza yoge ostanite na frizuri i lebdjet ćete cijeli dan!

Nicole-Nicole