Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Preparati

Tipovi kose: 

KAKO DOĆI DO ZDRAVE KOSE?

Svi mi težimo tome da imamo zdravu kosu, zar ne? Kako to izgleda kad ju imamo i kako uopće doći do tog stanja? Ono što je važno znati je činjenica da kosa traži vitamine. Stanje naše kose ovisi o stanju našeg organizma! Sama kosa puno nam govori o tome kakvog smo zdravlja općenito. Kako bi mogli ispravno tretirati kosu, vrlo je važna točna procjena i analiza stanja naše kose.

Konačan rezultat zdrave kose je taj da nam svaka frizura pristaje jer kosa dobro i prirodno stoji. Sa zdravom kosom ne trebamo se boriti da bi lijepo izgledala i dovoljan nam je kvalitetan šampon i regenerator, te dva brzinska poteza četkom. Naručite se i dođite na besplatne konzultacije kako bi saznali u kakvom stanju je vaša kosa, te koje tretmane i preparate preporučujemo za vaš tip kose. 

POVEZANOST S PRIRODOM

Zašto odabrati prirodnu kozmetiku koja izbjegava amonijak, umjetne mirise i bojila, te koja je prednost prirodne kozmetike nad drugim sličnim proizvodima na tržištu?

Budi se svijest ljudi, sve se više izbjegavaju štetne tvari u preparatima, oni se ne testiraju na životinjama, no po čemu je onda ova kozmetika izdvojena kao drugačija?

S voljom da se zasade farme od 5o,000m2, uzgajaju na biodinamični način, svaka sjetva, berba i prerada odrađena je s načelima prirodnog odnosa čovjeka i prirode, a to rezultira povezanošću s prirodom.

Ono što smo skoro pa potpuno izgubili, a činjenica je da se sve više ljudi razbolijeva zbog današnjeg načina života. Počni razmišljati o sebi, što koristiš i kako možeš sačuvati sebe i ovaj planet.

Nicole-Nicole

 

BOJANE KOSE, PRIRODNIM BOJAMA ILI KANOM

U današnje vrijeme, kada postoji veliki broj raznih boja za kosu, trebali bi zastati i zapitati sepostoji li način da osvježimo naš izgled novom frizurom i bojom, ali bez ikakvih štetnihposljedica za našu kosu?Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavan, kao i uvijek, priroda je tu za nas.

STYLING

Kada, kako i kakav vosak nanijeti na kosu?  Ili možda pastu ili gel? Ovisno o frizuri, savjetujemo vas što bi bilo najbolje kako bi vaša kosa stajala upravo onako kako želite.

MINIVAL ILI PRIRODNO KOVRČAVA KOSA

Minival, zašto ne? 

Val u kosi je nešto što odiše elegancijom i lepršavošću. Želite li kovrče, valove ili samo volumen u kosi? Može! I to sve s vrlo prirodnim preparatima nakon kojih je kosa lagana i meka! (Organski proizvodi) 

TRAJNO RAVNANJE KOSE

Kosa vam se izvija, strši i neukrotiva je? 

NJEGA KOSE

Micro-Mist aparat, Hydro-dhara tretman, tretman kisikom,  maske, ampule…