Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Preparati

Tipovi kose: 

KAKO DOĆI DO ZDRAVE KOSE?

Svi mi težimo tome da imamo zdravu kosu, zar ne? Kako to izgleda kad ju imamo i kako uopće doći do tog stanja? Ono što je važno znati je činjenica da kosa traži vitamine. Stanje naše kose ovisi o stanju našeg organizma! Sama kosa puno nam govori o tome kakvog smo zdravlja općenito. Kako bi mogli ispravno tretirati kosu, vrlo je važna točna procjena i analiza stanja naše kose.

Konačan rezultat zdrave kose je taj da nam svaka frizura pristaje jer kosa dobro i prirodno stoji. Sa zdravom kosom ne trebamo se boriti da bi lijepo izgledala i dovoljan nam je kvalitetan šampon i regenerator, te dva brzinska poteza četkom. Naručite se i dođite na besplatne konzultacije kako bi saznali u kakvom stanju je vaša kosa, te koje tretmane i preparate preporučujemo za vaš tip kose. 

Tanka kosa
Suha kosa
Kovrčava kosa

Debela kosa
Masna kosa
Sjeda kosa

Osjetljivo vlasište
Prhut

Pročitaj više o prirodnim proizvodima

BOJANJE KANOM

U današnje vrijeme, kada postoji veliki broj raznih boja za kosu, trebali bi zastati i zapitati sepostoji li način da osvježimo naš izgled novom frizurom i bojom, ali bez ikakvih štetnihposljedica za našu kosu?Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavan, kao i uvijek, priroda je tu za nas.

STYLING

Kada, kako i kakav vosak nanijeti na kosu?  Ili možda pastu ili gel? Ovisno o frizuri, savjetujemo vas što bi bilo najbolje kako bi vaša kosa stajala upravo onako kako želite.

MINIVAL

Minival, zašto ne? 

Val u kosi je nešto što odiše elegancijom i lepršavošću. Želite li kovrče, valove ili samo volumen u kosi? Može! I to sve s vrlo prirodnim preparatima nakon kojih je kosa lagana i meka! (Organski proizvodi) 

TRAJNO RAVNANJE KOSE

Kosa vam se izvija, strši i neukrotiva je? 

NJEGA KOSE

Micro-Mist aparat, Hydro-dhara tretman, tretman kisikom,  maske, ampule…