Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Savjeti

Dođite, savjetujte se s nama, mi ćemo se potruditi da vam damo sve odgovore na vaša pitanja i da vas približimo vašoj kosi, da vam olakšamo kako da ju tretirate i napravite od nje samo ono najbolje.

 

Želite imati lijepu i zdravu kosu, ali ne znate kako?

Kako održavati kosu, kakve šampone koristiti, treba li nam regenerator? Mislite da je vaša kosa u tako lošem stanju i da joj jednostavno nema pomoći? Sigurni smo da vam se ova, a i brojna druga pitanja često motaju po glavi, ali niste znali gdje potražiti odgovor.

Uvjeravamo vas da postoje stručnjaci i preparati koji ju mogu promijeniti iz temelja promijeniti. Obratite se svom frizeru koji zna prepoznati potrebe vaše kose jer možda trenutno koristite krive preparate koji ne odgovaraju vašem tipu kose, a vjerojatno postoji i pokoji savjet kako ih koristiti.

Zadržite svoju osobnost jer to je ono što vas čini posebnima. Kako bi kosa bila što ljepša potrebna je redovna i pravilna njega. Naši frizeri razumiju kosu, a i dugogodišnje iskustvo pokazalo je da preparati koje koristimo daju izvrsne rezultate – zdravu, sjajnu i čvrstu kosu!

‘Nicole Nicole’ radi isključivo sa profesionalnim preparatima za kosu. Kod nas u salonu možete isprobati sve proizvode za njegu, posavjetovati se s našim stručnim frizerima o tome kako održavati kosu kod kuće, a ako želite neke od preparata možete i kupiti.

 

Želite li obnoviti svoju kosu, ojačati ju?
Treba li nam regenerator?
Kako odabrati šampon?
Zašto mi ispada kosa?!