Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Njega kose

FILLER THERAPY

Tretman koji potiče prirodni proces obnove vlasi. Kosi vraća kosi prirodnu hidrataciju, elastičnost i ističe prirodnu ljepotu te ju čini punijom i snažnijom za sve nove procese. Ukoliko imate problem s oštećenom kosom ovo je pravi tretman za Vas.

 

MICRO-MIST APARAT

Kosa Vam je oštećena od sunca, bojanja, peglanja ili je kronično suha ?

Ovaj revolucionarni aparat popravlja i pomlađuje kosu, čini ju snažnom te joj daje dugotrajni sjaj. Kako mu i ime govori, on stvara mikro maglicu (ne paru), a čestice magle puno su manje i lakše od čestica pare, stoga mogu prodrijeti dublje u kutikulu kose. Micro-mist gura proizvod dublje u kosu tamo gdje je to potrebno. Na kraju svakog tretmana pali se sustav za hlađenje kako bi se kosa ohladila, a time kutikula zatvorila te tako zapečatila tretman u vlasi. Zbog toga su rezultati snažniji i dugotrajniji.

Micro-mist sistem dolazi nam iz Japana te je usavršavan dugih 10 godina. Kod ovog se aparata, umjesto kuhanja vode na visokoj temperaturi iznad 100 stupnjeva koja često šteti kosi, para stvara pomoću ultrazvuka održavajući tako temperaturu daleko ispod 100 stupnjeva.

Tretman traje oko 10 minuta. U ponudi imamo paket od 3 tretmana, kojeg je dobro iskoristiti unutar mjesec dana kako bi se kosi vratila vlaga. Nakon toga, dovoljno je održavanje jednom mjesečno.

 

HYRO-DHARA TRETMAN

Znate li stati i opustiti se?

Hydro-dhara pruža holistički wellness doživljaj inspiriran ritualima Ayurvede, čiji naziv znači “stalni protok vode”. Destilati esencijalnih ulja ružmarina, lavande, ruže i limuna, koji zajedno čine aktivnu vodicu Flowerfall, teku po tjemenu i kosi. Takvom neizravnom stimulacijom hipofize – centra našeg zdravlja, opuštamo glavu od stresa i negativnih učinaka svakodnevnice.

Tretman traje 5 – 7 minuta i radi se u sklopu Micro-mist tretmana, maske/ampule ili uz neke od naših specijalnih tretmana.

 

TRETMAN KISIKOM (s ampulom, za kosu i lice)

Tretman kisikom za kosu prirodan je tretman njege kojim se vlasište dovodi u ravnotežu. Svakim tretmanom eliminiraju se bakterije sa vlasišta i  nadopunjuje se vlaga od korijena prema vrhovima. Ovaj tretman poboljšava cirkulaciju krvi i opskrbljuje vlasište s odgovarajućim hranjivim tvarima i kisikom pa se stoga preporuča osobama s osjetljivim i suhim vlasištem, te za poticanje rasta kose. Vlasište se ujedno čisti, hrani i stimulira!

Kisik za vlasište radimo uz specijalan tretman za rast kose.

Tretman kisikom za lice također je antibakterijski i pogodan je za problematičnu, ali i osjetljivu kožu. Koži vraća hidrataciju, sjaj i elastičnost, te umanjuje vidljivost bora. Tretman traje 20 minuta i možete ga napraviti dok Vam stoji boja/maska na kosi. Za najbolje rezultate preporučuje se napraviti 3 tretmana unutar mjesec  dana, a nakon toga dovoljno je održavanje jednom mjesečno.

 

DETOX VLASIŠTA

Puno se priča o detoksikaciji tjela, no što je s našim vlasištem? Jeste li znali da je i njemu isto potrebno detaljnije čišćenje od masnoća, silikona i sl. Dođite na detox vlasišta prirodne certifirane linije s mineralima mora kod nas i samo u pola sata dobili ste pravo osvježenje!

 

Ekskluzivna kolekcija proizvoda za njegu kose. Lijepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene. 

Danas, kada svi živimo ubrzano, teško pronalazimo prave proizvode za njegu svih tipova kose koji zaista njeguju kosu čineći je prekrasnom i podatnom. Ispucali vrhovi, suha kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, sve te mane padaju u zaborav uz 5 jednostavnih proizvoda za njegu kose Nashi Argan.Kosa je nevjerojatno podatna, sjajna i mirisna bez dodatne težine ili gubitka teksture.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Razne maske za njegu i oporavak kose