Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Trajno ravnanje

Jeste li znali da 38% posto žena svijeta ima kovrčavu, valovitu ili frizzy kosu te da čak 15% europskih žena ravna kosu?
 
Svi volimo zaglađenu kosu jasnih linija koja je klasična, elegantna, besprijekorna i moderna. Ne čudi što je ravna kosa danas tako popularna. Ravna kosa pristaje uz svaki stil, ukus, priliku i dužinu kose.
 
Ako nemate prirodno ravnu kosu, i svaki dan se peglate vrijeme je da isprobate trajno ravnanje. Uspješno ćemo izravnati kosu svake teksture.
 
Postupak tehnikom trajnog ravnanja je jednostavan te traje do sat i pol. Postupak je potpuno neinvazivan te se može ponavljati po potrebi korisnika. Kosa se nakon tretmana lagano češlja, ne petlja se i ne izvija se. 

Koristimo kremu bez štetnih kemikalija za ravnanje prirodne kose. Tretiranje ovim proizvodom garantira dugotrajne rezultate, s prirodnim glatkim i sjajnim efektom. Djelovanje proizvoda traje do 3 mjeseca uz pravilno održavanje. Nakon tretmana ravnanja kosu treba prati isključivo šamponom bez sulfata.
Preparat ne sadrži sulfate, mineralna ulja, paraben, silikon i umjetne boje.
trajno ravnanje trajno ravnanje trajno ravnanje

trajno ravnanje trajno ravnanje trajno ravnanje trajno ravnanje

Za sve koji žele imati ravnu kosu bez feniranja I peglanja probajte trajno ravnanje kod nas u salonu.
Trajno ravnanje možemo koristiti na samo jednom dijelu kose, kao recimo kod ove klijentice na dijelovima gdje se kosa izvija kako bi nam se olakšalo da posušimo kosu i frizura je tu.
Cijena tretmana je od 10-17 €

Mislite da ne možete imati šiške koje su ravne, koje ne morate svaki dan peglati i sl.

Ova krema će Vam zadržati ravan izgled šiški barem 2 mjeseca