Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Oway

PROIZVODI ZA STYLING KOSE

Styling koji ujedno štiti kosu i hrani. Bez straha od isušivanja kose, bez masnoće jer svi prirodni sastojci liječe i njeguju kosu, a ona ih upija i ne ostavlja masne tragove.

Proizvodi bez sintetičkih mirisa, umjetnih boja, mineralnih ulja, bez parabena, edta,peg/ppg/bg, sprejevi bez plina i sl.

 

Pročitaj više

 

SPECIJALNI TRETMANI

Preparati koji iz čistih biljaka uzgojenih biodinamičkom metodom rješavaju probleme vlasišta i dovode ga u ravnotežu.

Sastojci najviše kvalitete ključni su za učinkovitost kozmetičkih rezultata i pružaju kosi hranjivost, poboljšavaju ju i oporavljaju svaku poteškoću. Eterična ulja srce su biljke i imaju vrlo pozitivan utjecaj na tijelo i um.

Pročitaj više

HCOLOR

Bojanje kose bazirano na biodinamičkim i organskim sastojcima te uljima iz etičkog uzgoja. Rezultati korištenja ovih boja su blistavi sjaj kose, očuvanje teksture kose i poboljšavanje kvalitete kose, te ugodan osjećaj na koži. Ističe ih mnogo nježniji i prirodan tretman, sigurniji za klijenta i frizera po pitanju zdravlja. To su boje koje osiguravaju dobre rezultate, daju zdrav i prirodan sjaj bez obzira na ton i nijansu. Za sve one koji žele imati fokus na svojem zdravlju, a i dalje bojati svoju kosu bez straha od štetnih utjecaja.

Pročitaj više

NJEGA KOSE – VRATI DJEČJI SJAJ SVOJOJ KOSI!

Nekad naši stari nisu imali toliko krema na raspolaganju, losiona za umirivanje kože od crvenila i slično, ali isto tako nisu imali ni toliko dermatitisa i ostalih problema s kožom koliko ih je danas. Koristili su bilje, razne listove polagali na kožu, kuhali čajeve i napitke. Danas hrlimo u ljekarnu, a ovo je linija koja nas vraća u prirodu i pokušava vratiti balans kose i vlasišta, te promijeniti pristup sebi i korištenju preparata.

Pravilnim načinom korištenja i dobrim odabirom šampona, regeneratora i maske, vraćamo u balans našu kožu (vlasište) i kosu, zaboravljamo na perutanja, masnoću ili suhoću, te sve ono što nas je tištalo i opterećivalo.

Uz pomoć svog frizera, naša je kosa opet kao ona dječja – zdrava i sjajna.

Pročitaj više