Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Kako potaknuti sretne misli?

Sigurno ste svi već čuli kako je um povezan s tijelom. Rezultati mnogobrojnih provedenih studija jasno ukazuju na povezanost negativnih misli i raznih poremećaja u tijelu, kao i pozitivnih misli i urednog rada svih organa i tjelesnih sustava.
Naravno, razmišljati pozitivno nije uvijek lako. Previše smo opterećeni svakodnevnim problemima i borbom za egzistenciju, previše nas uznemiruju loše vijesti sa svih strana i ponekad kad od nekog čujemo rečenicu “misli pozitivno“ najradije bismo toj osobi izgovorili svašta ružno i iskalili svoj bijes i nemoć na njoj.
No ako se umjesto bijesa i preispitivanja razloga zbog kojih se osjećamo loše zapitamo: “što mogu učiniti da se osjećam bolje?“ doći ćemo do zaključka da ima puno malih stvari koje nas vesele, a koje zanemarujemo ili za njih nemamo vremena. Za nekog je to kupnja nove haljine, za nekog kava s prijateljicama, a za nekog šetnja sa psom. Mi vam toplo preporučujemo odlazak frizeru, jer nema te žene i muškarca koji se s urednom i lijepom frizurom neće barem na trenutak osjećati dobro.
A da to ne bi bio samo trenutak mi ćemo stvari postaviti ovako. Dakle, apsolutno vjerujemo da su sretne misli početak oporavka, a kako smo i naveli to nije uvijek lako. Moramo učiniti nešto što će nas potaknuti da tako mislimo. Možda će vam ovo zvučati prizemno i plitko, ali mi smatramo da je odlazak frizeru korak ka sretnim mislima! Zamislite dan u kojem se osjećate loše, zatim zamislite kako izlazite iz frizerskog salona u kojem su vam s puno pažnje napravili frizuru baš kakvu želite, prolazite gradom i gledate se u svakom izlogu – sa svakim pogledom osjećate se sve bolje – vi ste prekrasna žena i osoba. Dignite glavu, uputite osmijeh nepoznatom prolazniku i sretne misli kreću same od sebe. Pokušajte – uspjeh je zagarantiran.

Kako bi vam dodatno pomogli u tome, na ovoj stranici možete pronaći poticajne tekstove i sretne misli jer vaša kosa bit će lijepa i zdrava ako ćete, osim što ćete ju redovito njegovati i održavati u frizerskom salonu i kod kuće, i sami biti sretni, zadovoljni i ispunjeni.

Vaša Nicole