Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Život moj

Život moj

Kako li te samo jedan običan koncert može baciti u takvo izbezumljeno stanje, to može samo Lisinski, Radojka Šverko, Žena.

A i ja sam ta žena, žena koja voli. Volim svijet oko sebe i sve i ljude i ptice… Zaista je čovjek sretan samo kad voli i kad je na tome zahvalan.  Da se vratim u svoju realnost, bojanje sofe u salonu, radovi oko preuređenja i proširenja se konačno bliže kraju, Još malo pa će svi majstori nestati, a ostat će samo ona čista energija koju jedinu prihvaćam. Svijet pun laži i prijevara nikad nije bio moja stvarnost, prihvaćam samo čistu energiju ljubavi, poštivanje drugog i drugačijeg kao jedini način za sreću i zadovoljstvo, a tako u konačnici valjda i jedino i možeš uspjeti.  Naravno, dolaze mi i trenuci panike, kako ću ovo, kako ću ono, puno je izazova preda mnom. Vjerujem da je to moje putovanje, kao u stihu Radojke Šverko sinoć – Život moj. Nadam se da će ljudi koji dođu u ovaj naš novi prostor doživjeti ljubav koju imam prema svima njima, to je jedini način na koji mogu funkcionirati i biti sretna..

Nastavak…5.12. slučajno otovrim ovaj tekst. Sjeta, radost i umor, ne usudim se pogledati koji je to bio datum, ali nema veze za sve je potrebno vrijeme pa je tako i za ovo trebalo jedno određeno vrijeme da sve završim. I sada mogu reći da je sve na svojem mjestu, pa da, „ i JE“ .

Završili su radovi, ti naporni odnosi, ta iskustva i učenje, aaaa. Sada osjećam samo umor, ali i radost. Zapravo i nisam još svjesna, sigurna sam da je potrebno vrijeme da se sve slegne. Da svaka stvar sjedne na svoje mjesto.

I pita se čovjek, je li moglo drugačije ili je pak potrebno proći put baš takav kakav nam je ucrtan. Taj „moj put“ sa svim ljudima koje susrećem, s kojima provodim vrijeme, s nekima 5min, s nekima cijeli dan. I svoju djecu učim da prepoznaju emocije, emocije ljutnje. O da bilo je nje puno. Emociju tuge, bilo je i nje. Emociju bijesa, ah da, isto je bila tu. ..sve smo prošli, ali nema zamjerke, ništa nije ostalo u grču, nikome ništa ne zamjeram jer svi imamo svoje putove iz tko zna kojih razloga. Sad se prepuštamo nečem drugom, nekim drugim emocijama. Očekujem smijeh, veselje, emociju sreće!!!!!!! Zabava u ovom novom veselom prostoru koji će objediniti sve ljude koji dolaze, povezati nas sve baš tom čarolijom sreće. I veselim se saznati tko će sve biti uključen u taj vrtlog, ljubavi i druženja.