Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Moja iskustva…

Moja iskustva…

Jedan dan mi je gospođa koju friziram već nekih 12 godina rekla:’ Zar mislite da bi ja dolazila da nisam zadovoljna, pa ja više nikakve brige o kosi nemam otkad vas znam i svi mi uvijek kažu da imam super frizuru!’ Moje srce zatitra!! To je ono za šta radim, ne postoji novac koji to može zamijeniti.

Naravno da iza toga stoji raznih stilova frizura, neki su bili bolji, neki manje bolji..Bilo je situacija kad sam vidjela da je netko nezadovoljan svojim privatnim životom i nekim problemima, a ja sam mu izmamila osmjeh na lice i osjećao se bolje zbog te frizure..

Imam jednog gospodina koji dolazi na farbanje kod mene neko vrijeme, interesantno je da sam osjetila da se ne voli baš šišati da uvijek on to nešto sam cvakne, ja malo popravim kad dođe i tako to ide.Tek nedavno saznajem da ga je netko kao malog jako kratko ošišao i nikad poslije se nije normalno ošišao kod frizera, osim za vjenčanje i sada kod mene. Strašno cijenim takve ljude koji mi dolaze, daju mi do znanja koliko povjerenja imaju u mene, a moji dani nisu monotoni. Iza svega stoji strpljenje i rad.

Danas si mislim da sam ja prvi dan išla uvjeravati tog čovjeka da se mora ošišati jer je sve nejednako, mislim da bi priča tu završila..Jednostavno ja sam njega i doživjela kao nekog kreativca i ta frizura mu čak jako dobro stoji jer je to on, njegova osobnost..I opet kažem, cijenim ljude koji ju imaju i gušt mi je raditi s njima.
Zar nema svako pravo na to da živi svoj život kako želi..I da nosi frizuru onakvu kakvu želi, a ne ono što donose trendovi!