Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Kako odabrati svog frizera?

Kako odabrati svog frizera?

Zapravo je teško naći za svakog ispravno rješenje jer svi smo različiti. Ponekad umorni, ponekad nestrpljivi i u žurbi, sretni i nesretni..Nadam se da razumiju svi oni ako se taj dan i ne nađemo na istom putu, ali nemojte odbaciti povjerenje koje imate sa svojim frizerom zbog jedne loše frizure. (pročitaj tekst How Your relationship With your hairstylist Affects Your Hairdo)

Ne moram to biti ja, nađite svog frizera koji će razumjeti vašu kosu, razumjeti vas i znati u pravom trenutku donijeti pravu odluku. Taj frizer vam mora i financijski biti prihvatljiv jer ako si ne možete priuštiti tog frizera ništa ne znači ako ćete otići jednom godišnje i reći da se frizirate kod X.X osobe, a to se baš i ne vidi na vašoj glavi. Odredite si prema Vašim primanjima, koliko vrijedi vaša kosa i koliko možete odvajati mjesečno za nju. Možemo li to gledati na taj način, naravno. Kad smo zadnji put ostavili kod frizera novac i jesmo li bili zadovoljni, pričajte otvoreno s njim. Da li je omjer novca i kvaliteta usluge i proizvoda vrijedila?

Mi se trudimo da imamo brojne akcije koje se mogu koristiti upravo zbog toga da damo do znanja našim prijateljima koji dolaze da nam je zadovoljstvo što se iznova i iznova vraćaju. Što se sve više upoznajemo, što ste baš nas odabrali za vašeg frizera i imamo tu čast da se mi brinemo o izgledu vaše kose. To nije mala stvar!
I trudimo se da svaki put budete zadovoljni, što isto nije lako.

Imam sreću da je moj posao toliko kreativan i mogu si priuštiti da uživam u malim stvarima svaki dan, a to je je OSMIJEH I IGRA S KOSOM.