Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Frizerka o najčešćim pogreškama svojih klijentica zbog kojih joj je telefon zvonio dan i noć

Frizerka o najčešćim pogreškama svojih klijentica zbog kojih joj je telefon zvonio dan i noć

Zagrebačka frizerka Nikolina iz salona Nicole Nicole postala nam je ‘joker zovi’ u slučajevima kada želimo postati sam svoj mastor. Osim što nas je nedavno u videu podučila kako ošišati parnera, otkrila nam je i, kako unatoč tome što ne radi, rado odgovara na upite svojih klijenata. Na neke je jako ponosna, jer uz svoje ‘bolje polovice’ imaju iznenađujuće dobre frizure, a donosi i nekoliko upozorenja…

Piše: Nikolina Špiljak

Moj vječni optimizam mi kaže da u svemu uvijek ima nešto dobro. Kad odbaciš strah vidiš sve te pozitivne strane ove neuobičajene situacije u kojoj smo se svi našli. Ona meni recimo donijela mnoge odgovore na neka pitanja koja možda inače ne bismo ni pitali. Poput, što nam je uistinu važno i bez čega se ne može? Je li frizura među stvarima kojih se ne želimo odreći? Izgleda da se to pokazalo točnom tvrdnjom.

NAPROSTO I MENI SAMOJ DOĐE ČUDNO DA VEĆINI NEDOSTAJU FRIZERSKE USLUGE.

No, zahvalna sam na tome jer su mi ljudi priuštili ovaj osjećaj potrebitosti, veseli me vidjeti da nas toliko željno iščekuju naši klijenti. Mogu reći, komunicirajući s ljudima, da sam osjetila ljubav, a ponajviše poštovanje.

Da, ponekad nam se čini da nešto vrlo jednostavno, ali kad uzmemo stvar u svoje ruke – to je sasvim druga priča. Pa evo, u ovoj situaciji u kojoj moramo biti kod kuće, mnogi su shvatili da ipak ne žele izgledati neuredno.

Pozivi, poruke, mailovi

Tada sam bila zatrpana upitima. Stizala su mi brojna pitanja, pozivi, mailovi, poruke… Ono što me najviše iznenadilo i obradovalo je da su mnogi i sami vrlo spretni. I ponosna sam na dobre frizure koje su mi slali, a otkrili su se tu i neki talenti. Moram pohvaliti sve žene koje su fenomenalno ošišale svoje partnere, naravno uz neke moje upute, no svi u konačnici izgledaju odlično.

Tu su i žene koje su se obojile same. Iz nekih svojih iskustava znam kome što kada treba i znam koja klijentica ima koji tip frizure, pa sam im vrlo lako mogla dati baš osobne savjete kako što učiniti. Nasmijali su me i oni koji su se prepustili avanturi pa su se dobrano zapustili i danas izgledaju kao pračovjek. Stvarno se iskreno nasmijem brojnim videima, porukama, fotkama koje mi pristižu.

Greške koje valja izbjeći

Čini mi se da mnoge ipak najviše muči izrast na kosi, i neki su uzeli stvar u svoje ruke i kupili boje – neki i bez prethodnih konzultacija. Tu moram skrenuti pozornost da je potrebno jako dobro pripaziti. Naime, jako je puno boja na tržištu tako obavezno konzultirajte sa svojim frizerima – oni poznaju vašu kosu, oni su vaši savjetnici baš za vas osobno, po vašem tipu kose.

Jednom kad se napravi ”pogreška”, hajdemo to tako nazvati, na kosi, potrebno je jako puno vremena da ju se ispravi jer kosa baš ne raste preko noći. Zato uvijek budite oprezne i pazite kako i što nanosite na kosu.

NIKAD SE NEMOJTE USTRUČAVATI PISATI I SLATI SVOJE UPITE BEZ STRAHA I NEUGODNOSTI. NEMA GLUPIH PITANJA!

Hair Care. Closeup Of Beautiful Girl After Bath Hairbrushing Healthy Straight Brown Hair. Young Woman Brushing Her Long Wet Hair With Wooden Comb. Health And Beauty Concept. High Resolution Image

U ovim trenucima najvažnije je da njegujemo kosu, svi drugi ‘zahvati’ mogu pričekati.

Vi ste sigurno uspješni u svom poslu, a ovaj posao prepustite nama frizerima – ovaj put barem online ili telefonski!

Osobno jako cijenim svačiji rad i trud, a ovaj put sam upravo zahvaljujući brojnim vrijednim ljudima više nego ikad uživala u povrću i hrani, koja je mi je zbog novih okolnosti sada pristizala pred kućna vrata.

Meni je sve ovo na osobnoj razini i jako zabavno – otvorila su se neka nova vrata i nadam se da ćemo izvući svi nešto dobro iz ove situacije. Osjećam pritom i zahvalnost prema svima i svemu. I zato hvala svima i vidimo se uskoro u uobičajenim okolnostima.