Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Tretman za rast kose

Kako sam zavoljela svoju kosu

Već godinama imam problem masne kose. Budući  da sam je svakodnevno prala, postala je slaba, lomljiva, porozna, ispadala je i pucala.

 Nikolina mi je savjetovala da napravim  tretmane ozonom i ampulama protiv ispadanja. Dolaskom na tretmane, kosa se sve više mijenjala. Nisam mogla vjerovati! Mlada kosa je počela rasti a moja kosa je postala čvršća i nekako zdravija, kao da je prodisala. Više nije beživotno visila, već sam je  lijepo mogla isfenirati  a da se nije objesila za pet minuta. Ovo je bilo potpuno neočekivano jer nisam očekivala od ovog tretmana takvu promijenu. Moram napomenuti da  mi kosa nije tretirana bojama, jer mi je ona još više oštećivala kosu. Sada kada je kosa zdrava, moći ću je obojati  bojama na bazi kane i time ću još više dobiti na volumenu.

 Ujedno sam i korigirala prehranu. Izbacila šećere, gluten i uvela zelene sokove i smoothie, te se i moja kosa prestala pretjerano mastiti.

Iznimno sam sretna da postoje saloni kao što je Nicole nicole koji podržavaju zdrav način života i pružaju podršku njezi kose prirodnim preparatima. Veliko hvala Nikolini što se trudi savjetima svima pomoći. Kod nje se uvijek može dobiti dobar savjet o odabiru prirodnih šampona, maska, boja i oćenito o njezi kose.