Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Yoga i kosa

Pitate se zašto Yoga, gdje i kako smo se odlučili i za ovakav oblik druženja u našem salonu? Evo malo pojašnjenja…

Odlučili smo organizirati satove Kundalini yoge baš tu u našem salonu zato što je yoga, kao i bilo koji drugi oblik vježbanja, dobar za naš duh i tijelo i svi oni oni koji vježbaju to znaju. Ovo je ujedno prilika da se svi oni koji se do sada nisu susreli s bilo kojom vrstom yoge, osvijeste o važnosti brige o našem tijelu. I to baš tu, kod nas u Nicole – Nicole.

“U Kundalini yogu sam se doslovno zaljubila i jedina mi je želja da svojim klijentima prenesem sve dobro što ona može donijeti njima i njihovom tijelu. Naš prvi sat je prošao prekrasno, energija u salonu je procirkulirala. Ono što možete dalje očekivati jesu druženja s našom instruktoricom Viki u smislu čajanki, yoge za djecu, plesa i slično. Veselimo se zajedničkom druženju” kaže Nikolina.

Sve je to naravno povezano s našom kosom. Naime, ona će biti zdrava i lijepa ako smo i mi zdravi. Nedostatak vitamina i minerala često rezultira usporenim rastom ili opadanjem kose, te nerijetko ostavlja trag i na našu kožu i nokte. Ako brinemo o prehrani i unosu vitamina i minerala u tijelo, razmišljamo pozitivno, vježbamo i tretiramo našu kosu kvalitetnim proizvodima, osigurat ćemo joj njegu s svih strana, i iznutra i izvana.

Kundalini yoga srijedom od 7h do 8h, nakon toga šalica čaja i odlazak u nove radne pobjede.

-mjesečna članarina 100kn

-jedan dolazak 40kn

Za potpuni preporod iza yoge ostanite na frizuri i lebdjet ćete cijeli dan!

Nicole-Nicole