Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Joga Kundalini, buđenje svjesti – svaka srijeda 7h ujutro.

UĐI U ČAROLIJU JOGE U SALONU NICOLE NICOLE

Kada bi jednom tjedno odvojili sat vremena koji bi vam promijenio cijeli život na bolje, što biste rekli? Samo jednom tjedno, prije posla, prije uobičajene žurbe, prije vrtića, škole, sat vremena samo za vas, sat koji mijenja sve. Pokreće vas, naočigled vam oslobađa put, potiče pozitivna razmišljanja, omogućuje vam da život zaista dišete punim plućima!

Taj sat ima svoje ime – zove se Kundalini joga.
A ja sam Viktorija i pokazat cu vam svake srijede u 7h ujutro sve carolije joge!
(za sve prijave i kontakte javite se Nikolini)

Pitate se – zašto joga, gdje i kako da se smo se odlučili i za ovakav oblik druženja u našem salonu? Evo malo pojašnjenja…
Odlučili smo organizirati satove Kundalini joge baš tu u našem salonu zato što je joga ili bilo koji drugi oblik vježbanja dobar za naš duh i tijelo i svi oni oni koji vježbaju to znaju. Ovo je i ujedno i prilika da se i svi oni koji nisu imali priliku susresti se s bilo kojom vrstom joge, osvijeste o važnosti brige o našem tijelu. I to baš tu, kod nas u Nicole, Nicole.

Sve to je naravno povezano i s našom kosom. Naime, ona će biti zdrava i lijepa ako smo i mi zdravi, potrebno je da brinemo na unos vitamina u tijelu,da razmišljamo pozitivno i naravno da brinemo o našoj kosi.

U Kundalini jogu sam se doslovno zaljubila i jedina mi je želja da vama prenesem sve što ona može dobro donijeti vama i vašem tijelu. Naš prvi sat je prošao prekrasno, energija u salonu je procirkulirala.
Ono što možete dalje očekivati jesu druženja s našom Viki u smislu čajanki, joge za djecu, plesa i slično.

Veselimo se zajedničkom druženju! 🙂

Više informacija u salonu.