Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Scandinavian biolabs

Scandinavian Biolabs

Scandinavian Biolabs razvija i isporučuje medicinsku razinu funkcionalnosti kroz bio-kozmetičke proizvode bez korištenja lijekova. Podržavamo inovaciju putem uporabe isključivo prirodnih, 100% veganskih sastojaka te potpunu transparentnost. Sve komponente su odabrane tako da su klinički dokazano uspješne za jačanje, oporavk i rast kose na način da povećavaju aktivnost u folikulima kose. Donosimo vam cjelovito rješenje za rast kose. Jedinstvena Bio-Pilixin Formula® Scandinavian Biolabs u Rutini za Rast Kose (Hair Growth Routine) potiče zdraviji i jači rast kose dok istovremeno produljuje vijek trajanja folikula. Na misiji smo njegovanja vaše kose i vlasišta isključivo učinkovitim sastojcima koje su razvili stručnjaci u svrhu postizanja najboljih mogućih rezultata.

Odluka i ustrajnost!Kod rasta kose je potrebna primarno ODLUKA da se time želimo baviti. Dajte si 100 dana minimalno za tretman kojeg ćete se držati – da imate obavezu svako jutro i navečer staviti serum, ovisno o kojem je tipu ispadanja riječ, a oko toga ćete se savjetovati sa svojim frizerom.Preporučamo i dolazak na kisik koji možete pogledati na našoj stranici. Tu radimo redovito i kontrolu vlasišta – pratimo da li kosa jača, da li je otpornija i redovito vas savjetujemo. Potrebno je ne odustati, a uz kvalitetnu podršku i mi ćemo se pobrinuti da imate taj kontinuitet i da do kraja prođete kroz cijeli taj proces. Bitno je biti ustrajan 4-6 mjeseci za kvalitetan rezultat i poboljšanje u rastu kose. Nakon toga ako imate neku novu okolnost, da je kosa i dalje tanka, nastavite sa šamponom za poticanje rasta, ili barem jednom mjesečno ponovite tretman kod frizera kao svojevrsnu prevenciju.

Za rast je potrebna njega i izvana i iznutra!Kad krenete u neki tretman radi rasta kose, jako je važno da se ona njeguje i iznutra i izvana. To znači da svaki nedostatak vitamina, ili ako ste u deficitu sa željezom, ili imate problema sa štitnjačom ili neki drugi zdravstveni disbalans – sve to može utjecati i na rast kose, tj. može uzrokovati ispadanje kose. Važno je stoga nadoknaditi vitamine, unijeti ga u organizam. S vanjske strane njega znači korištenje seruma, no ne smiju se zanemariti i vrhovi. Ako se vrhovi i dalje lome, kosa ne napreduje, ne raste i ne obnavlja se te su zato važni i kvalitetni regeneratori koji zaštićuju kosu izvana.

Kvalitetan proizvodČesto mi klijenti kažu kako su svašta nešto isprobali i da ništa nije upalilo, no pitanje je koliko su zaista svi ti proizvodi koji postoje na tržištu doista kvalitetni i imaju sve te korisne i hranjive sastojke u dovoljnoj mjeri zastupljene. Znaju to biti dosta nedostatne količine. Naši proizvodi imaju službene certifikate, znamo točno što se u njima nalazi i stojim iza njih. Jako je važno da znamo što koristimo i to je najveći problem danas. Ljudi se često vode nekim preporukama. Često izgubite vrijeme i novac. Tu je ključno to vrijeme jer izgubite zaista dragocjeno vrijeme kada se kosi moglo pomoći i kada joj je najviše trebala neka podrška. Ispadanje prvo, i čim prije, treba zaustaviti i to čim prije, pa ju onda ojačati da se prestane lomiti, da prestane padati, a potom utjecati i potaknuti rast na bolju i kvalitetniju kosu.

Kako oprati kosu, prvo pripaziti na količinu šampona i duljinu masiranja vlasišta koje je potrebno da bude 2-3min. Te obilato ispirat proizvod.

 

INFORMACIJE O PROIZVODIMA