Family friendly
+385 1 6195 029    |    +385 91 5004 505 salon@nicole-nicole.hr

Scandinavian biolabs

Scandinavian Biolabs

Scandinavian Biolabs razvija i isporučuje medicinsku razinu funkcionalnosti kroz bio-kozmetičke proizvode bez korištenja lijekova. Podržavamo inovaciju putem uporabe isključivo prirodnih, 100% veganskih sastojaka te potpunu transparentnost. Sve komponente su odabrane tako da su klinički dokazano uspješne za jačanje, oporavak i rast kose na način da povećavaju aktivnost u folikulima kose. Donosimo vam cjelovito rješenje za rast kose. Jedinstvena Bio-Pilixin Formula® Scandinavian Biolabs u Rutini za Rast Kose (Hair Growth Routine) potiče zdraviji i jači rast kose dok istovremeno produljuje vijek trajanja folikula. Na misiji smo njegovanja vaše kose i vlasišta isključivo učinkovitim sastojcima koje su razvili stručnjaci u svrhu postizanja najboljih mogućih rezultata.

Proizvode možete kupiti kod nas u salonu ili na našem WebShopu, također možete napraviti procjenu stanja vlasišta mikrokamerom i kisik vlasišta.

Kod rasta kose je potrebna primarno ODLUKA da se time želimo baviti. Dajte si 100 dana minimalno za tretman kojeg ćete se držati – da imate obavezu svako jutro i navečer staviti serum.Preporučamo i dolazak na kisik koji možete pogledati na našoj stranici. Tu radimo redovito i kontrolu vlasišta – pratimo da li kosa jača, da li je otpornija i redovito vas savjetujemo. Potrebno je ne odustati, a uz kvalitetnu podršku i mi ćemo se pobrinuti da imate taj kontinuitet i da do kraja prođete kroz cijeli taj proces. Bitno je biti ustrajan 4-6 mjeseci za kvalitetan rezultat i poboljšanje u rastu kose. Nakon toga ako imate neku novu okolnost, da je kosa i dalje tanka, nastavite sa šamponom za poticanje rasta, ili barem jednom mjesečno ponovite tretman kod frizera kao svojevrsnu prevenciju.

 

Linija za muške za rast kose Linija za žene za rast kose

Za rast je potrebna njega i izvana i iznutra!Kad krenete u neki tretman radi rasta kose, jako je važno da se ona njeguje i iznutra i izvana. To znači da svaki nedostatak vitamina, ili ako ste u deficitu sa željezom, ili imate problema sa štitnjačom ili neki drugi zdravstveni disbalans – sve to može utjecati i na rast kose, tj. može uzrokovati ispadanje kose. Važno je stoga nadoknaditi vitamine, unijeti ga u organizam. S vanjske strane njega znači korištenje seruma, no ne smiju se zanemariti i vrhovi. Ako se vrhovi i dalje lome, kosa ne napreduje, ne raste i ne obnavlja se te su zato važni i kvalitetni regeneratori koji zaštićuju kosu izvana. Više…

Često mi klijenti kažu kako su svašta nešto isprobali i da ništa nije upalilo, no pitanje je koliko su zaista svi ti proizvodi koji postoje na tržištu doista kvalitetni i imaju sve te korisne i hranjive sastojke u dovoljnoj mjeri zastupljene. Znaju to biti dosta nedostatne količine. Naši proizvodi imaju službene certifikate, znamo točno što se u njima nalazi i stojim iza njih. Ljudi se često vode nekim preporukama. Često izgubite vrijeme i novac. Tu je ključno to vrijeme jer izgubite zaista dragocjeno vrijeme kada se kosi moglo pomoći i kada joj je najviše trebala neka podrška. Prvo treba spriječiti ispadanje, pa ju onda ojačati da se prestane lomiti, da prestane padati, a potom utjecati i potaknuti rast na bolju i kvalitetniju kosu.